Patinaj

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading ... Loading ...

Baza patinajului consta in invatarea catorva tehnici: caderea si ridicarea, oprirea, foarfecele si intoarcerile.
1 Daca iti anticipezi caderea (sunt primele experiente la inceput), indoaie genunchii!
2 Oprirea trebuie facuta cu unul sau ambele picioare, apasand pe centrul lamei patinei. Si indoaie genunchii!
3 La foarfece, tine lamele patinelor in pozitia de V, impinge picioarele spre interior, apoi spre exterior, pana cand varfurile sau calcaiele ghetei se ating. Si indoaie genunchii!
4 Pentru intoarceri, deseneaza un cerc imaginar. Apropie-ti picioarele, aliniaza-ti umerii si incearca intorcerea spre stanga. Si… tine genunchii indoiti!

Tags:

...

Joc oferit de Vila Rocco Eforie Nord - singura vila din Eforie Nord gandita pentru familiile cu copii mici 1-12 ani si avand locuri de joaca interioare! Detalii servicii si preturi: VilaRocco.ro

Related games that might interest you:

  • No related posts
  • One Response to “Patinaj”

    1. George says:

      Dupa lectiile de baza, urmeaza tehnica avansata. Gleznele incordate, genunchii indoiti in unghi de 90 de grade peste varfurile picioarelor, umerii indreptati in fata, spatele si fundul in unghi de 45 de grade, capul si privirea inainte, centrul de greutate spre mijlocul lamei patinei. Aceasta este pozitia de start. Impingerile in laterala necesita si ele perfectiune: picioarele in extensie spre lateral, nasul, genunchii, varful patinei si mana (opusa piciorului cu care impingem) trebuie sa fie perfect aliniate pe piciorul care mentine greutatea. Bratele trebuie sa formeze de-asemenea unghiuri si curburi perfecte, in orice pozitie te-ai afla.